NUTRIWAY Glucosamine with Boswellia

10:37 1 Comments A+ a-

NUTRIWAY Glucosamine with Boswellia




Ürün Kodu : 100108
Birim : Kutu (150 kapsül)

Kimler Kullanabilir
  • Normal kemik ve eklem sağlığı konusunda kaygı duyanlar
  • Daha yaşlı olan eklem sağlığına dikkat edenler
  • Eklemler üzerinde baskı yaratan fiziksel egzersiz yapanlar.

Boswellia eklem hastalıklarının tedavisinde özellikle Hint tıbbın da kullanılan ve herhangi bir yan etkisi kesinlikle olmayan bir üründür. Eklem şikayetlerini azalttığı ve kıkırdak yapısını güçlendirdiği çeşitli araştırmalarla kanıtlanmıştır. Eklemlerdeki ağrıyı keserek tedavi edici özelliğinin yanında kıkırdak ve tüm eklem bölgelerinde hayati öneme sahip olan sıvı üretimine katkısı ile kireçlenmeyi önler ve var olan kireçlenmenin tedavisine yardımcı olur.
Her sağlıklı insanın vücudu belli bir oranda Glucosamine üretir. İlerleyen yaşlarda vücut yeterli Glucosamine üretme yeteneğini kaybeder. Bu nedenle ağırlık taşıyan iskelet sistemindeki kalça, diz, dirsek ve eller gibi eklemlerdeki kıkırdaklar parçalanır, deforme olup sertleşir. Sonrasında kemik çıkıntıları oluştururlar. Bu oluşumlar eklem hareketlerini kısıtlar ve ağrılı bir hale getirir.
Glucosamine with Boswellia kemik ve eklem arasında bulunan ve rahat hareket etmemizi sağlayan eklem sıvısının artmasında oldukça etkilidir. Eklem sıvısı azaldıkça eklemlerdeki ağrı ve şikayetler artmaktadır.Eklem sıvısının azalması kıkırdakların aşınmasına sebep olur. Aşınan kıkırdakların tedavisinde ve azalan sıvının tamamlanmasında Glucosamine maddesine ihtiyacımız vardır. Bu madde yaşın ilerlemesi ve çeşitli eklem rahatsızlığı geçirmemiz sebebiyle azalır ve bu yüzden eklemlerimizde kireçlenme oluşur, kişinin hareket kabiliyeti ciddi anlamda kısıtlanır.

Bu özgün formül glukozamin-hidroklorür ve boswellia (geleneksel bir Hint bitkisi) içerir. NUTRIWAY Acerola Kirazı Konsantresi ve turunçgil özü de içerir.
Glukozamin kabuklu deniz ürünlerinden çıkarılan doğal bir maddedir; boswellia da Hindistan'da yüzyıllardan beri kas ve iskelet rahatsızlıklarına karşı kullanılmaktadır. Bu üründe bulunan glukozamini elde etmek için kullanılan kabuklu deniz ürünleri çiftlik yöntemleriyle yetiştirilmemektedir.

Özellikleri :
  • Tutarlılık ve verimlilik sağlamak için standart ölçülerde glukozamin içerir.
  • Bu üründe bulunan glukozamin Arktik bölgesi karidesinden, alkol kullanmadan elde edilmektedir.
  • Bu ürün, sülfat şeklindeki glukozaminden daha aktif glukozamin sağlayan glukozamin hidroklorür içerir.
  • Bu üründe bulunan glukozamin için kullanılan karides Kuzey Atlantik okyanusunun buz tabakası altından hasat edilmektedir.
  • Tutarlılık ve verim için standart ölçüde boswellia özü içerir.
  • Özgün NUTRIWAY ASEROLA (ACEROLA KIRAZI) Konsantresi içerir.
  • Greyfurt, mandalina, portakal ve limondan çıkarılan ve bitkisel bitkisel besleyiciler sağlayan narenciye özü içerir.
  • Içinde hiçbir yapay tatlandırıcı, yapay renklendirici, yapay aroma verici veya koruyucu madde yoktur.

Önerilen kullanım şekli
Yemeklerle birlikte veya yemekten sonra Günde 3 defa 2’şer kapsül alın.

Yararlı bilgiler
• Karbonhidrat ve kalori içeriği önemsiz oranlardadır.
• Gluten içermez.
• Laktoz içermez.



Uyarı
İLAÇ DEĞİLDİR. HASTALIKLARIN ÖNLENMESİ VEYA TEDAVİ EDİLMESİ AMACIYLA KULLANILMAZ. HAMİLELİK ve EMZİRME DÖNEMİ İLE HASTALIK ve İLAÇ KULLANILMASI DURUMUNDA DOKTORUNUZA DANIŞIN. TAVSİYE EDİLEN GÜNLÜK PORSİYONU AŞMAYIN. TAKVİYE EDİCİ GIDALAR NORMAL BESLENMENİN YERİNE GEÇMEZ. ÇOCUKLARIN ULAŞAMAYACAĞI YERDE SAKLAYIN. AĞZI SIKICA KAPALI OLARAK, SERİN ve KURU BİR YERDE MUHAFAZA EDİN.

1 yorum:

Write yorum

Business

Blogger tarafından desteklenmektedir.