Banyo Temizleyici

07:40 0 Comments A+ a-

L.O.C.TM Banyo Temizleyici

Ürün Kodu : 117078
Birim : 500 ml

  • L.O.C.™ Banyo Temizleyici kolayca durulanır ve uygulandığı yüzeyi çizmeden parlatır.
  • Konsantre formülü sabun kalıntısını fazla ovalama gerektirmeden kolayca çözerek pırıl pırıl temizler.
  • Seramik karolar ve plastik de dahil olmak üzere, bir çok yıkanabilir banyo yüzeyinde güvenle kullanılabilir.
  • 500 ml'lik bir şişeden 4 tabanca püskürtücülü şişeye eşdeğer ürün çıkar. Bu sebeple emsal ürünlere göre daha bereketlidir.


Kullanım Yeri : Seramik karolar, fiberglas, porselen, paslanmaz çelik, plastik ve vinil yüzeyler üzerinde kullanılabilir.

Kullanım Şekli : AMWAY™ Tabanca Püskürtücülü Şişeyle kullanın ve şişeye 3:1 çizgisine kadar 375 ml sıcak su ve üzerine de 500 ml çizgisine kadar banyo temizleyici ekleyerek seyreltin.  Kirli yüzeye püskürtün. Nemli bir sünger veya bezle silerek hafifçe ovalayın. Durulamadan önce spreyi püskürttükten sonra bir kaç dakika bekletin.
Kireç kalıntısı gibi sert su birikintileri için 1:1 solüsyon kullanın. Spreyleyin ve durulamadan önce birkaç dakika bekleyin.

Uyarı : Mermer, doğal taş ve pirinç yüzeylerde kullanmayın.
Tavsiye olarak Tabanca Püskürtücülü Şişenin kullanılması hem etkiyi arttırmakta hem kullanım kolaylığı sağlamakta hemde ürünün daha bereketli kullanılmasını sağlamaktadır. Amway şişeleri sıcak suya dayanıklıdır, seyreltmelerde ürünün daha iyi çalışabilmesi için sıcak su kullanılması önem arzetmektedir.






Business

Blogger tarafından desteklenmektedir.